Danish Farm Concept

DANISH FARM CONCEPT

KULTURELLE SVIN


I Danmark er vi gode til at producere svin, rigtig gode! Danish Farm Concept er de ypperste indenfor hvert deres område og tilsammen har de kompetencerne fra A til Z indenfor svineproduktion.
Målet var klart; verdens herredømmet.

DFC GRIS

DANISH FARM CONCEPT

KULTURELLE SVIN


I Danmark er vi gode til at producere svin, rigtig gode! Danish Farm Concept er de ypperste indenfor hvert deres område og tilsammen har de kompetencerne fra A til Z indenfor svineproduktion. Målet var klart; verdens herredømmet.

TANKERNE BAG

Danish Farm Concept skulle markedsføres til flere markeder, herunder det asiatiske. For at præsentere alle 6 virksomheder optimalt, valgte vi, at producere et humoristiske og illustrativt univers der på samme tid præsenterede den danske kvalitet og de muligheder de forskellige virksomheder tilbød.
Universet blev designet og præsenteret i en animationsfilm med grisen i hovedrollen, som skulle virke som blikfang og være hovedelementet i præsentationen, støttet af en realfilm, modeller, plancher og repræsentanter.

KULTURELLE GRISE

Da konceptet skulle introduceres på flere internationale markeder, var det afgørende at forståelsen var effektiv og præcis. Sammenspillet mellem de forskellige virksomheder i konceptet var afgørende og illustrationen af samspillet foregik igennem animationsfilmen og tilhørende P.O.S-materialer. Animationsfilmen tillod tilføjelse af kernebegreber på det givne sprog, hvor realfilmen illustrerede de praktiske tiltag konceptet præsenterede og tillod. Opsætningen kunne så og kan fremadrettet tilpasses nye sprog og markeder.

RECALL

For at alle virksomhederne have mulighed for at skabe associationer direkte til Danish Farm Concept, udviklede vi koncept-cirklen. Cirklen illustrerede på en og samme tid konceptets fordele og indhold. Fire hovedelementer bundet sammen af læring og management.

Da konceptet var nyt, tillod cirklen også en grundlæggende introduktion og muligheden for at beskrive hvert enkelt område grundigt.