Vision


Vision

Det er vi

Antonym er et kommunikations- og reklamebureau. Vi tager afsæt i den visuelle kommunikation, herunder grafiske produktioner af reklamematerialer og informationsmaterialer. For eksempel foldere, visitkort, brochurer og opsætning og design af hjemmesider. Alle disse gøres med afsæt i at kommunikere hvem du er, for at skabe din identitet og brande dig ud fra de bedst mulige forudsætninger.

Der gør vi

Antonyms fokus er på virksomheder, som har brug for et stabilt, innovativt og professionelt kommunikationsbureau, uanset opgavens størrelse.
Vi er eksperter i at få dit visuelle udtryk skudt i den rigtige retning – så lad os være med til at skræddersy en velkomst til dine kunder, der giver det førstehåndsindtryk din virksomhed fortjener.
At være både et kommunikationsbureau og et reklamebureau kan virke som to vidt forskellige områder, men vi mener ikke du kan adskille god kommunikation og god reklame. Den perfekte reklame indfanger essensen af virksomheden og kommunikationen skal, efter vores overbevisning, fungerer på alle niveauer.
Antonym tror på hundrede procent gennemsigtighed, så du som kunde eller samarbejdspartner hele tiden er en del af processen,

Det kan vi

Antonym har været tilknyttet en lang række forskellige projekter, både nationalt og internationalt. Vi har fungeret som alt fra full-service reklamebureau til tilknyttede konsulenter – og vi elsker begge dele!